KIIRE TARNE 1-3 päeva - üle 40-eurosele tellimusele TASUTA kogu Euroopa Liidus

Vanuse Kontroll

Vanuse Kontroll

Palun kinnitage, et olete 18-aastane või vanem, et siseneda sellele veebilehele
LUXURIA VOLUPTAS SÖÖDAAV MASSAAŽIGEEL SOOJENDAVA TOIMEGA - KOOKOS JA KOOR 100 ML
  • LUXURIA VOLUPTAS SÖÖDAAV MASSAAŽIGEEL SOOJENDAVA TOIMEGA - KOOKOS JA KOOR 100 ML

LUXURIA VOLUPTAS SÖÖDAAV MASSAAŽIGEEL SOOJENDAVA TOIMEGA - KOOKOS JA KOOR 100 ML

PAKEND SAADAVAL: /it/en/fr/es/de/
LUXURIA VOLUPTAS SÖÖDAAV MASSAAŽIGEEL SOOJENDAVA TOIMEGA - KOOKOS JA KOOR 100 ML

LUXURIA VOLUPTAS SÖÖDAAV MASSAAŽIGEEL SOOJENDAVA TOIMEGA - KOOKOS JA KOOR 100 ML

Quantity :
Suuruste Tabel
Kohaletoimetamine
Küsige Küsimus

Hurry! Only 43 Left in Stock!

 

Turvapoliitika

 

Tarnepoliitika

 

Tagastamine

Voluptas on peen ja maitsev stimuleeriv geel lummava ja sensuaalse maitsega, mis ühendab niisutava toime eksklusiivsete aromaatsete essentside looduslike ekstraktidega, millel on regenereerivad ja pehmendavad omadused.

Maitsev ja provokatiivne, see on ideaalne nendeks hetkedeks, kui soovite alternatiivseid intiimseid maitseid. See geel kiusab teie fantaasiaid ja lisab teie kõige intiimsemate kohtumiste ajal maitsepuudutuse.

Sobib kasutamiseks ka intiimse söödava stimuleeriva geelina, selle aktiivsed omadused juhivad teid ja teie partnerit intensiivsete kogemuste suunas. See soojendav geel on ohutu kasutamiseks lateksobjektide ja seadmetega ning selle valem tagab täieliku kondoomi sobivuse.

  • Maitse: Kookos ja koor 
  • Latexiga ühilduv
  • Dermatoloogiliselt testitud
  • 100 ml 

Söödav massaažigeel - Kirg ei ole kunagi nii hästi maitsenud

  • Söödavad massaažigeelid on spetsiaalselt formuleeritud nauditavad geelid sensuaalseteks massaažideks. Nende spetsiifiline koostis tähendab, et nad libisevad õrnalt üle naha, põhjustamata kleepuvust, säilitades samal ajal kõik looduslike ekstraktide magususe, tagamaks maksimaalse maitse.

Soojenemise efekt - Stimuleeriv ja afrodisiaak

  • Geeli soojenemise efekt haarab kogu keha massaaži ajal, stimuleerides intensiivset seksuaalsoovi. Soe ja ümbritsev tunne pakub massaaži ajal enneolematuid naudinguhetki, äratades iga paari kõige uljaimad fantaasiad.

Sensuaalsed aroomid - Intensiivseks maitseks

  • Tänu nende geelide sisalduvatele sensuaalsetele lõhnadele tõstab maitsete intensiivne keeris massaaži ajal tekitatud naudingut. Puuviljamaitsetest nagu maasikas või kirss kuni rohkem afrodisiaaksete maitseteni nagu šokolaad ja vanilje, loovad nad vastupandamatult maitsev massaaži.

Kondoomiga ühilduv - Ohutu kasutamiseks lateksiga

  • Tänu oma erilisele valemile sobivad need söödavad massaažigeelid ka flavoreeritud soojenemisefekti libestitena. Nende õrn koostis tähendab, et nad on kondoomiga ühilduvad, aidates ennetada sugulisel teel levivaid haigusi kaitseta seksuaalvahekorra tagajärjel.
43 Tooted