KIIRE TARNE 1-3 päeva - üle 40-eurosele tellimusele TASUTA kogu Euroopa Liidus

Vanuse Kontroll

Vanuse Kontroll

Palun kinnitage, et olete 18-aastane või vanem, et siseneda sellele veebilehele
MACHO - DOUBLE RED HARNESS
  • MACHO - DOUBLE RED HARNESS

MACHO - DOUBLE RED HARNESS

MACHO - DOUBLE HARNESS RED
MACHO - DOUBLE RED HARNESS

MACHO - DOUBLE RED HARNESS

Värvus :
Quantity :
Suuruste Tabel
Kohaletoimetamine
Küsige Küsimus

Hurry! Only 2 Left in Stock!

Viimased tooted laos

 

Turvapoliitika

 

Tarnepoliitika

 

Tagastamine

The topeltelastne rihm, nii eest kui tagant, on moe ja mugavuse maailmas revolutsiooniline uuendus. Disainitud vastamaks laiade kasutajate vajadustele, on need rihmad ideaalne lahendus neile, kes otsivad mitmekülgsust, stiili ja lihtsat sobivust ühes rõivaesemes.

 

OMADUSED:

  • UNIKAALNE DISAIN: Esimene asi, mis nende rihmade puhul silma paistab, on nende unikaalne disain, mis ühendab funktsionaalsuse elegantse puudutusega. Valmistatud kvaliteetsetest materjalidest, on need rihmad tugevad ja vastupidavad, tagades, et need saadavad teid pikka aega. Lisaks on need saadaval mitmes erksas ja stiilses värvitoonis, võimaldades teil oma isiksust ja stiili unikaalsel moel väljendada.
  • ÜKS SUURUS JA REGULEERITAVUS: Nende rihmade kõige märkimisväärsem omadus on nende üks suurus sobib kõigile ja erakordne reguleeritavus. Tänu nende elastsele disainile ja võimele kohanduda erinevate kehatüüpidega, on need rihmad ideaalsed kõigile kujudele ja suurustele. Kas olete siis saleda või jämedama ehitusega, sobivad need rihmad teie kehaga täiuslikult, pakkudes teile ületamatut mugavust.
  • MITMEKÜLGNE: Topeltelastsed rihmad pakuvad teile vajalikku mitmekülgsust. Saate neid kanda osana oma igapäevasest riietusest kaasaegse ja ägeda välimuse saavutamiseks või aksessuaarina, et rõhutada oma stiili erilistel puhkudel. Nende ees- ja tagakülje disain võimaldab teil esile tõsta nii teie keha esi- kui tagakülge, lisades teie välimusele sensuaalsuse ja elegantsi puudutuse.
  • MUGAVUS: Lisaks on nende mugavus ületamatu. Rihmad on kavandatud kaalu ühtlaselt jaotama, muutes need ideaalseks kandmiseks pikema aja jooksul ilma ebamugavustundeta. Unustage rihmad, mis lõikuvad teie õlgadesse või ebamugavad vööd. Nende rihmadega saate nautida täiuslikku sobivust ja erakordset mugavust terve päeva vältel.

 

Kokkuvõttes on ees- ja taga topeltelastsed rihmad täiuslik valik neile, kes otsivad mugavust, stiili ja mitmekülgsust ühes rõivaesemes. Nende üks suurus sobib kõigile ja erakordne reguleeritavus kohandub kõigi kehatüüpidega, samas kui nende värvivalik võimaldab teil väljendada oma isiksust. Kas kandke neid osana igapäevasest riietusest või erilistel puhkudel, need rihmad muudavad teid elegantsi ja mugavusega silmapaistvaks. Tee julge moeavaldus ja vali topeltelastsed rihmad oma hädavajalikuks aksessuaariks.

2 Tooted

Andmed

Materjal
Elastne