KIIRE TARNE 1-3 päeva - üle 40-eurosele tellimusele TASUTA kogu Euroopa Liidus

Vanuse Kontroll

Vanuse Kontroll

Palun kinnitage, et olete 18-aastane või vanem, et siseneda sellele veebilehele
MACHO - MX26X2 JOCK BLACK/RED
  • MACHO - MX26X2 JOCK BLACK/RED
  • MACHO - MX26X2 JOCK BLACK/RED

MACHO - MX26X2 JOCK BLACK/RED

MACHO - MX26X2 JOCK BLACK/RED
MACHO - MX26X2 JOCK BLACK/RED

MACHO - MX26X2 JOCK BLACK/RED

Suurus :
Quantity :
Suuruste Tabel
Kohaletoimetamine
Küsige Küsimus

Hurry! Only 6 Left in Stock!

 

Turvapoliitika

 

Tarnepoliitika

 

Tagastamine

Pool-läbipaistev MX26X2 JOCK must ja punane jockstrap elastse kangaga on aluspesu tükk, mis on loodud pakkuma tuge ja lisama sensuaalsust ning stiili iga inimese intiimsele rõivastusele. See jockstrap ühendab musta elegantsi punase kirega disainis, mis on mitte ainult funktsionaalne, vaid ka visuaalselt mõjuv.

 

Selle jockstrapi läbipaistvus lisab müsteeriumi ja ahvatlust, võimaldades õrna pilku naha alla kangast, muutes selle ideaalseks intiimseteks hetkedeks või enesekindlamaks ja atraktiivsemaks tundmiseks terve päeva jooksul. Musta ja punase värvi kombinatsioon pakub energiat ja võimu tunnet, muutes selle täiuslikuks valikuks neile, kes otsivad oma aluspesus natuke provokatsiooni.

Selle jockstrapi valmistamisel kasutatud elastne kangas tagab mugava ja turvalise sobivuse, kohanedes keha kujuga piiranguteta. Kangase venivus võimaldab kohandatavat sobivust, mis pakub mitte ainult eestist tuge, vaid rõhutab ka kandja loomulikke omadusi, suurendades enesekindlust ja isiklikku atraktiivsust.

Selle jockstrapi esiosa on spetsiaalselt kujundatud piirkonna kogumiseks ja esiletõstmiseks väga meelitaval viisil. See mitte ainult ei paku anatoomilist tuge, vaid lisab ka atraktiivse esteetilise puudutuse, mis võib suurendada enesehinnangut ja heaolutunnet.

 

Kokkuvõttes on see must ja punane pool-läbipaistev jockstrap elastse kangaga intiimne rõivas, mis ühendab praktilise provokatiivsega. Selle lummav disain ja värvid koos veniva kangaga ja tähelepanu detailidele esiosas teevad sellest rõivastusest põneva valiku nii igapäevase mugavuse kui ka eriliste sündmuste jaoks. Olgu see siis selleks, et kedagi impressioneerida või end enesekindlana tunda, pakub see jockstrap teile ideaalset tasakaalu stiili ja funktsiooni vahel aluspesumaailmas.

6 Tooted

Andmed

Materjal
Elastne
Kangas