KIIRE TARNE 1-3 päeva - üle 40-eurosele tellimusele TASUTA kogu Euroopa Liidus

Vanuse Kontroll

Vanuse Kontroll

Palun kinnitage, et olete 18-aastane või vanem, et siseneda sellele veebilehele
PENTHOUSE RUNWAY QUEEN TEDDY
  • PENTHOUSE RUNWAY QUEEN TEDDY
  • PENTHOUSE RUNWAY QUEEN TEDDY
  • PENTHOUSE RUNWAY QUEEN TEDDY

PENTHOUSE RUNWAY QUEEN TEDDY

PENTHOUSE RUNWAY QUEEN TEDDY
PENTHOUSE RUNWAY QUEEN TEDDY

PENTHOUSE RUNWAY QUEEN TEDDY

Suurus :
Quantity :
Suuruste Tabel
Kohaletoimetamine
Küsige Küsimus
No product available!

Toode erinevate valikutega

 

Turvapoliitika

 

Tarnepoliitika

 

Tagastamine

Meil on hea meel tutvustada meie Penthouse Lingerie'i teist kollektsiooni! Põhinedes meie esimese kollektsiooni edul, pakume elevust tekitavaid uusi seksikaid stiile meie populaarsetest komplektidest, püksikutest, bodisuitidest, kleitidest ja bodystocking'itest.

Ole erinev, ole enesekindel, ole esile tõstetud. Olenemata sellest, millise stiili täna valite, lubame, et meie pesu muudab iga päeva eriliseks sündmuseks.

Kohtuge lõpliku luksusega! Meie sensuaalne Penthouse Lingerie on saadaval kvaliteetses pakendis, mis on täiesti plastikuvaba ja säästlik! Maitsekas kuldne viimistlus ja eksklusiivne tervituskaart muudavad teie pesukarbi unikaalseks kunstiteoseks.

  • RUNWAY QUEEN TEDDY
  • Feina mõõnast kootud Runway Queen võrgusiluett kannab oma nime õigust, sest selle pesuga kroonitakse sind catwalki kuningannaks! Laiad rihmad tagavad täiusliku sobivuse, isegi kui asjad veidi metsikuks muutuvad. Sügav V-kaelus toob teie dekoltee esile. Ees ja taga olevad lõiked tagavad seksika kaeluse ja annavad sellele bodysuit'ile väga erilise võlu. Allpool olev kitsas tanga-lõige näeb välja väga seksikas ja näitab, et sul pole absoluutselt midagi peita. Esitle end kirglikult oma catwalkil ja saa öö kuningannaks!

Nautige seda seksikat, kvaliteetset liini, mis on loodud just teile! Nautige olemist Penthouse'i tüdruk!

0 Tooted