KIIRE TARNE 1-3 päeva - üle 40-eurosele tellimusele TASUTA kogu Euroopa Liidus

Vanuse Kontroll

Vanuse Kontroll

Palun kinnitage, et olete 18-aastane või vanem, et siseneda sellele veebilehele
ANAIS MEN - AXEL HARNESS (II)
  • ANAIS MEN - AXEL HARNESS (II)
  • ANAIS MEN - AXEL HARNESS (II)

ANAIS MEN - AXEL HARNESS (II)

ANAIS MEN - AXEL HARNESS (II)
ANAIS MEN - AXEL HARNESS (II)

ANAIS MEN - AXEL HARNESS (II)

Suurus :
Quantity :
Suuruste Tabel
Kohaletoimetamine
Küsige Küsimus

Hurry! Only 4 Left in Stock!

 

Turvapoliitika

 

Tarnepoliitika

 

Tagastamine

AXEL - MUDEL 2 RINNAKORSETT

Meeste rinnakorsett on pesu- või aksessuaaritükk, mis on arenenud kaugemale oma algsest funktsioonist intiimse moe valdkonnas, muutudes stiili ja sensuaalsuse väljenduseks. See konkreetne korsett elegantse musta värvi osas ühendab disaini ja funktsionaalsuse unikaalsel viisil.

Korseti keha on hoolikalt valmistatud kvaliteetsetest materjalidest, mis pakuvad mitte ainult mugavust, vaid ka rõivast kandva inimese esteetikat. Musta värvi valik lisab elegantsi ja mitmekülgsust, kohanedes erinevate maitsete ja isiklike stiilidega.

Korseti struktuur kallistab meeste torso kontuuri meeldival viisil, rõhutades lihaste jooni ja luues elegantse silueti. Disaini detailid on loodud mehelikkuse esiletõstmiseks ja pakuvad unikaalset esteetilist kogemust. Täpne reguleerimine saavutatakse diskreetsete pandlate või sulgemiste abil, võimaldades korsetti kohandada erinevatele suurustele ja kehakuju.

Selle korseti eristavaks elemendiks on selle kinnitus aluspesule, detail, mis lisab provokatsiooni ja sensuaalsuse puudutust. See konks, mis on hoolikalt disaini integreeritud, loob ühenduse komplekti üla- ja alaosade vahel, luues visuaalset harmooniat ja esiletõstes anatoomiat peene ja stiliseeritud viisil.

Lisaks esteetilisele funktsioonile on see korsett loodud mugavuse ja vastupidavuse tagamiseks. Valitud materjalid on mitte ainult meeldivad puudutusele, vaid ka vastupidavad kulumisele, tagades, et korsett säilitab oma atraktiivsuse pikaajalisel kasutamisel.

Kasutage seda osana intiimsest pesust, erilise öö aksessuaarina või moeansambli esiletõstmisena, see must meeste rinnakorsett aluspesu kinnitusega on julge stiili väljendus ja individuaalse enesekindluse ilming. Selle hoolikalt kujundatud disain ja nutikas detailide integreerimine teevad sellest ainulaadse tüki, mis kutsub teid avastama intiimset moodi loovuse ja elegantsiga.

 

ANAIS, PESU KÕIGILE SEKSUAALSETELE MAITSETELE.

Pärast ANAIS naistepesu turuletoomist 2016. aastal, mitu aastat hiljem, 2021. aastal, loodi ANAIS MEESTELE bränd, et teenindada erinevat turusegmenti. Perekondliku ettevõtte omanikud otsustasid ANAIS-i käivitada, muutes selle brändi avatumaks erinevatele vanusegruppidele ja seksuaalsetele maitsetele.

Selle brändi käivitamisega hakkas ANAIS tõesti hoogu sisse saama, kahekordistades oma populaarsust igal aastal.

Tugevus seisneb ka selles, et bränd on loodud ja valmistatud Euroopas, kasutades parimaid Euroopa tekstiile, kuid teistmoodi valmistatuna.

See bränd muutus julgemaks, seksikamaks, metsikumaks ja seetõttu sai populaarseks. mitte ainult üldiselt noorematele vanuserühmadele mõeldud bränd, vaid ka juhtiv bränd suurtel pidudel, riietades mehi ja naisi üle kogu Euroopa.

Kuid kõik luuakse ja toodetakse endiselt Poolas, suurepärase kvaliteediga, kontrollides iga toote kvaliteeti enne saatmist läbi kvaliteediosakonna.  

ANAIS-i edu tagajärjel jätkab bränd kasvamist, luues uusi kollektsioone meestele, arendades välja laia valiku. Vürtsika ja seksika stiiliga on ANAIS MEESTELE saanud kogukonna poolt avasüli vastu võetud ja on täna moe valdkonnas viitebränd peamiselt heteroseksuaalsetele meestele, kes hoolitsevad oma välimuse eest, ja geimeestele üle kogu maailma.

4 Tooted