KIIRE TARNE 1-3 päeva - üle 40-eurosele tellimusele TASUTA kogu Euroopa Liidus

Vanuse Kontroll

Vanuse Kontroll

Palun kinnitage, et olete 18-aastane või vanem, et siseneda sellele veebilehele
LEG AVENUE - MUST/VALGE HARLEKIIN SUKAD
  • LEG AVENUE - MUST/VALGE HARLEKIIN SUKAD

LEG AVENUE - MUST/VALGE HARLEKIIN SUKAD

LEG AVENUE - ARLEKIIN SUKAD MUST/VALGE
LEG AVENUE - MUST/VALGE HARLEKIIN SUKAD

LEG AVENUE - MUST/VALGE HARLEKIIN SUKAD

Värvus :
Quantity :
Suuruste Tabel
Kohaletoimetamine
Küsige Küsimus

Hurry! Only 5 Left in Stock!

 

Turvapoliitika

 

Tarnepoliitika

 

Tagastamine

Harlequin nailonist sukad pakuvad ainulaadset kombinatsiooni elegantsist, mugavusest ja stiilist. Need sukkpüksid on valmistatud kvaliteetsetest materjalidest, mis annavad puudutusele pehme ja siidise tunde, ümbritsedes teie jalgu õrna ja luksusliku tekstuuriga.

Harlequin disain lisab eristuva ja atraktiivse puudutuse, luues teemant- või ruudumustriga mustri, mis ulatub üle kogu sukkpükste pinnale. See muster mitte ainult ei lisab põneva visuaalse elemendi, vaid aitab ka rõhutada teie jalgade ilu, tuues teie riietusele originaalsuse puudutuse.

Nailon, mida kasutatakse nende sukkpükste valmistamisel, tagab optimaalse elastsuse, võimaldades neil täiuslikult sobituda teie jalgade kujuga ja pakkuda mugavustunnet terve päeva vältel. Lisaks on nailon tuntud oma vastupidavuse poolest, tagades, et need sukkpüksid säilitavad oma välimuse ja pehmuse isegi pärast mitut kasutuskorda.

Hoolikalt kujundatud Harlequin Nailon sukkpükste disain muudab need mitmekülgseks ja sobivaks erinevateks sündmusteks, alates ametlikest üritustest kuni vaba aja veetmiseni. Saate neid kombineerida kleitide, seelikute või isegi lühikeste pükstega, et lisada oma garderoobile unikaalset stiilipuudutust.

Kas soovite esile tõsta oma elegantsi erilisel sündmusel või lihtsalt lisada moeelementi oma igapäevaelusse, Harlequin nailonist sukkpüksid on ideaalne valik. Avastage ilu, mugavuse ja originaalsuse täiuslik kombinatsioon nende uskumatute sukkpükstega.

 

OMADUSED:

  • Üks suurus
  • Koostis: 100% nailon
  • Värv: Must / Valge

 

Leg Avenue pakub just neid tooteid, mida otsisite, pakkudes klientidele uuenduslikke tooteid, konkurentsivõimelisi hindu ja suurt rahulolu, otse Los Angelese kõige moekamast piirkonnast. Keegi ei tee seda seksikamalt!!

5 Tooted