KIIRE TARNE 1-3 päeva - üle 40-eurosele tellimusele TASUTA kogu Euroopa Liidus

Vanuse Kontroll

Vanuse Kontroll

Palun kinnitage, et olete 18-aastane või vanem, et siseneda sellele veebilehele
LEG AVENUE - MUST/VALGE ARLEKIIN KÕRGED SUKAD
  • LEG AVENUE - MUST/VALGE ARLEKIIN KÕRGED SUKAD

LEG AVENUE - MUST/VALGE ARLEKIIN KÕRGED SUKAD

LEG AVENUE - ARLEKIIN KÕRGED SUKAD MUST/VALGE
LEG AVENUE - MUST/VALGE ARLEKIIN KÕRGED SUKAD

LEG AVENUE - MUST/VALGE ARLEKIIN KÕRGED SUKAD

Värvus :
Quantity :
Suuruste Tabel
Kohaletoimetamine
Küsige Küsimus

Hurry! Only 1 Left in Stock!

Viimased tooted laos

 

Turvapoliitika

 

Tarnepoliitika

 

Tagastamine

Must-valged harlekiin-mustriga reieluud on elava ja pilkupüüdva valikuga neile, kes soovivad oma garderoobi julget ja teatraalset puudutust lisada. See ainulaadne disain ühendab valge elegantsi ja musta elegantsi teemantmustriga, mis meenutab traditsioonilise harlekiini kostüümi esteetikat.

Must-valge harlekiinimuster loob dünaamilise ja atraktiivse kontrasti sukkpükstel, lisades mängulise ja originaalse elemendi teie stiilile. Mustade ja valgete teemantide geomeetriline paigutus võib varieeruda suuruse ja kuju poolest, lisades rõivale veelgi rohkem loovust ja isikupära.

Need sukkpükste reieluude pikkus muudab need mitmekülgseks ja sobivaks lühikeste seelikute, kleitide või isegi lühikeste pükste kõrvale, võimaldades teil seda pilkupüüdvat disaini erinevatel puhkudel esitleda. Need võivad olla pidulik valik teemapeoks, kostüümipeoks või lihtsalt nendeks päevadeks, kui soovite oma stiili unikaalsel viisil esile tõsta.

Musta ja valge kasutamine nendes sukkpükstes mitte ainult ei ole esteetiliselt meeldiv, vaid muudab need ka lihtsasti sobivaks erinevate värvide ja mustritega teie ülejäänud garderoobis. See mitmekülgsus võimaldab teil eksperimenteerida erinevate riietuste ja stiilidega, kohandades need sukkpüksid omaenda moe väljendusega.

Oluline on märkida, et nende sukkpükste materjali kvaliteet ja konstruktsioon võivad varieeruda, kuid paljud neist on valmistatud nailonist ja spandexist, et tagada mugavus ja veniv sobivus.

 

OMADUSED:

  • Üks suurus
  • Koostis: 100% nailon
  • Värv: Must / Valge

 

Leg Avenue pakub just neid tooteid, mida otsisite, pakkudes klientidele uuenduslikke tooteid, konkurentsivõimelisi hindu ja suurt rahulolu, otse Los Angelese kõige moekamast piirkonnast. Keegi ei tee seda seksikamalt!!

1 Ühik