KIIRE TARNE 1-3 päeva - üle 40-eurosele tellimusele TASUTA kogu Euroopa Liidus

Vanuse Kontroll

Vanuse Kontroll

Palun kinnitage, et olete 18-aastane või vanem, et siseneda sellele veebilehele
LEG AVENUE - WHITE LACE RUFFLE SOCKS
  • LEG AVENUE - WHITE LACE RUFFLE SOCKS

LEG AVENUE - WHITE LACE RUFFLE SOCKS

LEG AVENUE - LACE RUFFLE SOCKS WHITE
LEG AVENUE - WHITE LACE RUFFLE SOCKS

LEG AVENUE - WHITE LACE RUFFLE SOCKS

Värvus :
Quantity :
Suuruste Tabel
Kohaletoimetamine
Küsige Küsimus

Hurry! Only 3 Left in Stock!

Viimased tooted laos

 

Turvapoliitika

 

Tarnepoliitika

 

Tagastamine

Valge pitsiribaga pahkluusokid on võluv ese, mis ühendab igapäevase mugavuse elegantsi ja naiselikkusega. Need sokid on loodud rõhutama ja täiendama erinevaid rõivastiile ning lisavad teie igapäevasele riietusele eristuva elemendi.

Need sokid on kõige silmatorkavamaks omaduseks valge pitsiriba, mis kaunistab ülaosa. See detail lisab õrna ja romantilise puudutuse, tõstes sokkide esteetikat ja muutes need võluvaks aksessuaariks. Valge pits loob elegantsi ja vintage'i tunde, muutes need ideaalseks erilisteks sündmusteks või lihtsalt erilise puudutuse andmiseks teie igapäevaelule.

Selliste sokkide pahkluu pikkus muudab need mitmekülgseks ja sobivaks erinevat tüüpi jalanõudele, alates tennistest kuni formaalsemate kingadeni. See mitmekülgsus võimaldab sokkidel kohanduda erinevate stiilide ja olukordadega, olgu siis tööl, vaba aja veetmisel või erilistel sündmustel.

Valge valimine pakub mitte ainult puhtuse ja värskuse tunnet, vaid muudab selle ka lihtsaks sobitada erinevate värvide ja mustritega teie garderoobis. Lisaks on valge klassikaline toon, mis ei lähe kunagi moest välja, tagades, et need sokid jäävad stiilseks hooajast hooaega.

Pahkluusokkide konstruktsioon on valmistatud pehmetest ja hingavatest materjalidest. Selliste materjalide valik tagab terve päeva jooksul mugavuse ja meeldiva tunde naha vastas.

 

OMADUSED:

  • Üks suurus
  • Koostis: 100% nailon
  • Valge värv

 

Leg Avenue pakub just neid tooteid, mida otsisite, pakkudes klientidele uuenduslikke tooteid, konkurentsivõimelisi hindu ja suurt rahulolu, otse Los Angelese kõige moekamast piirkonnast. Keegi ei tee seda seksikamalt!!

3 Tooted