KIIRE TARNE 1-3 päeva - üle 40-eurosele tellimusele TASUTA kogu Euroopa Liidus

Vanuse Kontroll

Vanuse Kontroll

Palun kinnitage, et olete 18-aastane või vanem, et siseneda sellele veebilehele
CANTHA S-DROPS 15 ML - WEST
  • CANTHA S-DROPS 15 ML - WEST

CANTHA S-DROPS 15 ML - WEST

19,95 €
PAKEND SAADAVAL: /en/de/fr/es/it/nl/
CANTHA S-DROPS 15 ML - WEST

CANTHA S-DROPS 15 ML - WEST

19,95 €
Quantity :
Suuruste Tabel
Kohaletoimetamine
Küsige Küsimus

Hurry! Only 46 Left in Stock!

 

Turvapoliitika

 

Tarnepoliitika

 

Tagastamine

Cantha S-Drops on energiapiisad, mis suurendavad loomulikult teie seksuaalset energiat. Tilgad sisaldavad muu hulgas L-arginiini ja tänu C-vitamiinile parandavad seksuaalset sooritust, aktiveerides keha loomulikku energiat, mis äratab rohkem soovi. Cantha S-Dropsidega suurendate erootilist pinget ja seksuaalset naudingut.

  • Tunnete rohkem seksuaalset potentsi ja naudingut.
  • C-vitamiin aktiveerib keha loomulikku energiat.
  • C-vitamiin parandab füüsilist seisundit.

Kuidas see toimib

See ergutav aine parandab loomulikult seksuaalset sooritust. Tilgad imenduvad kehasse kergesti ja kiiresti ning parandavad seksuaalset iha. Tasakaalustatud valem kasutab C-vitamiini omadusi. C-vitamiin soodustab närvisüsteemi nõuetekohast toimimist ja reguleerib inimkeha energiavahetust. See võib parandada seksuaalset vastupidavust ja energiat, võimaldades intensiivsemat seksuaalvahekorda.

Sisukord

15 ml

Lisainfo

See on toidulisand, mis põhineb L-arginiinil ja C-vitamiinil. Toidulisandit ei tohiks kasutada mitmekesise ja tasakaalustatud toitumise ning tervisliku eluviisi asendajana. Hoida lastele kättesaamatus kohas. Hoida jahedas ja kuivas kohas.

Koostis

Koostis 3 ml kohta: vesi, 40,5 mg L-arginiini**, 15 mg C-vitamiini (L-askorbiinhape) (18,75% päevasest tarbimisest*), säilitusained: E211, E202. *Päevane tarbimise kogus. **Päevane tarbimise kogus pole kindlaks määratud.

Kasutamine

Asetage 3 ml (15 tilka) keele alla enne neelamist, umbes 30 minutit enne soovitud toimet. Ärge võtke rohkem kui 3 ml 24 tunni jooksul. Ärge ületage soovitatud päevast annust.

* Sellel tootel on silt koos juhistega järgmistes keeltes: /en/de/fr/es/it/pt/nl/

46 Tooted