KIIRE TARNE 1-3 päeva - üle 40-eurosele tellimusele TASUTA kogu Euroopa Liidus

Vanuse Kontroll

Vanuse Kontroll

Palun kinnitage, et olete 18-aastane või vanem, et siseneda sellele veebilehele
PENISSLEEV STIMULEERIVATE PUNKTIDEGA LILLA 14 CM
  • PENISSLEEV STIMULEERIVATE PUNKTIDEGA LILLA 14 CM

PENISSLEEV STIMULEERIVATE PUNKTIDEGA LILLA 14 CM

PENISSLEEV STIMULEERIVATE PUNKTIDEGA LILLA 14 CM
PENISSLEEV STIMULEERIVATE PUNKTIDEGA LILLA 14 CM

PENISSLEEV STIMULEERIVATE PUNKTIDEGA LILLA 14 CM

Quantity :
Suuruste Tabel
Kohaletoimetamine
Küsige Küsimus

Hurry! Only 29 Left in Stock!

 

Turvapoliitika

 

Tarnepoliitika

 

Tagastamine

Tooteinfo "Satisfyer Woman Desinfitseerimissprei"



  • See alkoholivaba desinfitseerimissprei pakub lihtsat ja usaldusväärset kaitset bakterite ja viiruste vastu. Tänu mugavale pihustipeale on teie naudingutoodete puhastamine lihtne, őrn materjalile ja samal ajal efektiivne.

Miks peaksin kasutama naiste desinfitseerimisspreid?



  • Teie Satisfyer on loodud pakkuma teile intensiivseid ja hingematvaid orgasme regulaarselt. Et tagada, et őrn, superpehme silikoon säilitaks oma kvaliteedi pikka aega, on oluline alati pinda pőhjalikult puhastada ja hooldada. Satisfyeri naiste desinfitseerimissprei on spetsiaalselt välja töötatud teie Satisfyeri jaoks ning eemaldab hoolikalt erinevaid seeni, baktereid ja viiruseid. Alkoholivaba Satisfyeri naiste desinfitseerimissprei on ekstra tugev, kuid siiski őrn materjalile. Ärge kasutage tavalist desinfitseerimisvahendit, kuna see vőib rünnata teie Satisfyeri pehmet pinda, muuta selle poorseks vői kahjustada teie nahka, kui hakkate seadet kohe pärast puhastamist uuesti kasutama. Meie Satisfyeri seksuaaltervise seadmete puhastusvahendid on teie tervisele ohutud, kuid neid tuleks alati kasutada otse tootele endale, mitte teie nahale.

Kuidas kasutada naiste desinfitseerimisspreid?



  • Tänu praktilisele pihustusotsikule saate oma Satisfyerit kergesti ümbritseda desinfitseerimisvahendiga. Puhastage esmalt oma naudingutoode leige veega ja seebiga ning kuivatage see tolmu­vabalt lapiga. Tänu Satisfyeri toodete veekindlale (IPX7) viimistlusele ei pea te muretsema, kui puhastate seda veega. Seejärel pihustage toodet heldelt desinfitseerimisvahendiga ja laske sellel mőjuda 1-2 minutit. Pühkige see lihtsalt kuivaks tolmu­vaba lapiga ja teie Satisfyer on valmis järgmiseks orgasmi jaoks.

Omadused "Satisfyer Woman Desinfitseerimissprei"



  • Sisu: 300 ml
  • Kaal: 340 g
  • Sisu: 100 g lahust sisaldab 0,24 g Didecyldiemethylammoniumchloridi, 0,24 g Alkyldimethylbenzylammoniumchloridi, 0,24 g Alkyldimethylethylammoniumchloridi
29 Tooted