KIIRE TARNE 1-3 päeva - üle 40-eurosele tellimusele TASUTA kogu Euroopa Liidus

Vanuse Kontroll

Vanuse Kontroll

Palun kinnitage, et olete 18-aastane või vanem, et siseneda sellele veebilehele
INTENSE KISHA FIT SILIKOON KEGEL LILLA
  • INTENSE KISHA FIT SILIKOON KEGEL LILLA
  • INTENSE KISHA FIT SILIKOON KEGEL LILLA
  • INTENSE KISHA FIT SILIKOON KEGEL LILLA

INTENSE KISHA FIT SILIKOON KEGEL LILLA

INTENSE KISHA FIT SILIKOON KEGEL LILLA
INTENSE KISHA FIT SILIKOON KEGEL LILLA

INTENSE KISHA FIT SILIKOON KEGEL LILLA

Värvus :
Quantity :
Suuruste Tabel
Kohaletoimetamine
Küsige Küsimus

Hurry! Only 50 Left in Stock!

 

Turvapoliitika

 

Tarnepoliitika

 

Tagastamine

Intense pakub meetodit vaagnapõhjalihaste tugevdamiseks ja toniseerimiseks. Lihtne ja efektiivne harjumus väikeste uriinikadude vastu. Meditsiinilise kvaliteediga silikoonist valmistatud Intense'i kuulikesed on sfäärid, mille sees on veel üks kuul, ja keha liikumisega kõndimisel tekitavad need vibratsioone, mis panevad vaagnalihaseid reageerima õrnade kokkutõmmetega.

Lihtne ja efektiivne harjumus väikeste uriinikadude vastu. Intense'i kuulikeste kasutamise eelised. Intensiivkuulid aitavad säilitada vaagnapõhja lihaste head toonust, aidates vähendada ja isegi ennetada väikeseid uriinikaotusi ning hoida naissoost intiimpiirkonna nooruslikkust. Günekoloogid ja terapeudid üle maailma soovitavad selle kasutamist naistele igas vanuses, et ennetada kergete uriinikadude tekkimist.

Vaagnapõhi on komplekt lihaseid, mis toetavad kõhu alumist osa, nagu toetav kaitsev kaar kusepõiele, emakale ja jämesoole alumisele osale.

Vaagnapõhja lihaste nõrgenemine võib põhjustada mitmeid häireid, nagu uriinipidamatus, prolapsid või seksuaaldüsfunktsioon. Selle nõrgenemisele aitavad kaasa mitmed tegurid, nagu vanus, menopaus, ülekaal, geneetiline pärand ja eelkõige rasedus ja sünnitus.

Emaka venitus, hormonaalne aktiivsus ja sünnituse pingutus aitavad nende lihaste kulumist. Selleks, et vaagnapõhja organid saaksid õigesti funktsioneerida, peavad vaagnapõhja lihased olema terved ja tugevad.

Asudes vagina põhjas, võimaldavad intensiivkuulid naise kõndides vaagnapõhja lihaseid kokku tõmbuda, tekitades ühe kuuli šoki vastu teist vibratsiooni ja toniseerides vaginaalseid lihaseid.

Nii saame alateadlikult toonida ja tugevdada vaagnapõhja lihaseid, mis võimaldab meil parandada uriinipidamatust ja isegi selle teket ennetada, samuti säilitada naissoost intiimpiirkonna nooruslikkust.

Mäletage, et kõik Intense'i tooted on ohutud meditsiinilise kvaliteediga silikooni jaoks teie kehale.

  • Mõõtmed: 3,5 x 20 cm
  • Kaal: 84 grammi
  • 100% pehme ja siidine silikoon, ftalaadivaba.

Soovitatav on kasutada veepõhist libestit ja puhastada pärast kasutamist veepõhise toote puhastajaga.

50 Tooted

Andmed

Materjal
Silikoon
Omadused
Phalatosevaba