KIIRE TARNE 1-3 päeva - üle 40-eurosele tellimusele TASUTA kogu Euroopa Liidus

Vanuse Kontroll

Vanuse Kontroll

Palun kinnitage, et olete 18-aastane või vanem, et siseneda sellele veebilehele
ELECTRASTIM RUUTKLEEBISED
  • ELECTRASTIM RUUTKLEEBISED
  • ELECTRASTIM RUUTKLEEBISED
  • ELECTRASTIM RUUTKLEEBISED

ELECTRASTIM RUUTKLEEBISED

13,27 €
ELECTRASTIM RUUTKLEEBISED
ELECTRASTIM RUUTKLEEBISED

ELECTRASTIM RUUTKLEEBISED

13,27 €
Quantity :
Suuruste Tabel
Kohaletoimetamine
Küsige Küsimus

Hurry! Only 10 Left in Stock!

 

Turvapoliitika

 

Tarnepoliitika

 

Tagastamine

Meie müüduimad ruudukujulised ühepoolse elektrijuhtivusega ElectraPads on igas elektroseksi komplektis hädavajalikud ja neid lisatakse paljudele meie stimulaatoritele. Neid on uskumatult lihtne kasutada ja neid saab kanda kőikjal vööst allapoole, et intensiivistada tundeid masturbatsiooni, eelmängu ja seksuaalvahekorra ajal.

Ühendage 2 padjakest ühele kanalile oma stimulaatoril, eemaldage kaitsekile ja suruge need vastu oma keha. Iga padjakese 2-tolline ruudukujuline pind juhib elektristimulatsiooni, luues erootilisi kipituse ja pulsitusi, mis suurendavad erootilisi tundeid.

Proovige jagada elektroseksi kogemust oma partneriga, kui mőlemad kannate ühte patja ühel kanalil. Mitte ainult te tunnete tundeid padjade kaudu, vaid loote ka kipituse kőikjal, kus teie ja teie armuke puutute kokku.

Üks komplekt ühepoolse elektrijuhtivusega ElectraPad-sid on igas elektroseksi komplektis hädavajalik. Rakenduselt ja tundelt mitmekülgne, neid saab kanda kőikjal vööst allapoole, et parandada erootilisi ja sadomasohhistlikke tundeid.
Kui vähendate vőimsust, toimivad nad sarnaselt vöötohtri vööle, pőhjustades nauditavaid kipituseid ja lihaste kokkutőmbeid koos stimulatsiooniga. Paarid saavad stimulatsiooni jagada, kandes igaüks ühte patja, vőimaldades neil kogeda elektristimulatsiooni kőikjal, kuhu nad puutuvad

Keerake vőimsus üles ja ElectraPads lisavad intensiivsust BDSM-tunnetusmängule, sealhulgas piitsutamisele ja keretäitmisele. Enne keretäitmist kandke lihtsalt iga tuharale padjakest ja teie alluv tunneb e-stim-kipitust iga löögi kőrval. Kasutades meie ElectraStim Flick-i, muutub iga hoob stimulatsiooniks vastavalt teie löögi jőule.

Te saate kanda ElectraPad-sid kőikjal vööst allapoole, nii et need on uskumatult mitmekülgsed ja neid saab kanda otse peenisele vői häbememokkadele sensuaalseks rőhuasetuseks masturbatsiooni, eelmängu, oraalseksi ja seksuaalvahekorra ajal.

Iga ElectraPad-i saab kanda kuni 6 korda sama inimese poolt, seega veenduge, et hoiaksite kaitsekile käepärast. Kui kleepaine hakkab veidi kuivama, lisage lihtsalt tilk vett selle värskendamiseks.

Elektroodi tüüp:

Ühepoolne väline stimulatsioon - vőtab vastu 1x 2mm pistiku ühenduse. Iga pakend sisaldab 4 ElectraPadi. Aheliku lőpetamiseks peate kasutama 2 ühepoolset elektroodi (nagu 2 patja). Sensatsiooni tundmiseks tuleb ElectraPadid ühendada ElectraStim stimulaatoriga.

Mőőtmed:

  • 2 tolli x 2 tolli (48 mm x 48 mm)

Materjalid:

  • Kangas ja isekleepuv juhtiv geel.
10 Tooted