KIIRE TARNE 1-3 päeva - üle 40-eurosele tellimusele TASUTA kogu Euroopa Liidus

Vanuse Kontroll

Vanuse Kontroll

Palun kinnitage, et olete 18-aastane või vanem, et siseneda sellele veebilehele
DIABLO PICANTE - PEENISE UNE MASK
  • DIABLO PICANTE - PEENISE UNE MASK

DIABLO PICANTE - PEENISE UNE MASK

11,53 €
DIABLO PICANTE - PEENISE UNE MASK
DIABLO PICANTE - PEENISE UNE MASK

DIABLO PICANTE - PEENISE UNE MASK

11,53 €
Quantity :
Suuruste Tabel
Kohaletoimetamine
Küsige Küsimus

Hurry! Only 7 Left in Stock!

 

Turvapoliitika

 

Tarnepoliitika

 

Tagastamine

See on mask koos vilega öiseks lõbuks, pidutsemiseks või isegi magamiseks. Väga lõbus.
 

  • Teemaline kaunistus: Kaunistus on igas poissmeeste peol oluline element. Saate valida konkreetse teema, nagu kasiinoõhtu, rannapidu, printsessipeo või mõni muu kontseptsioon, mis pruudile meeldib. Kaunistused nagu õhupallid, girlandid ja lippudega saab luua õige atmosfääri.
  • Fotorekvisiidid: Fotorekvisiidid on lõbus viis mälestuste jäädvustamiseks. Nende hulka kuuluvad mütsid, päikeseprillid, vuntsid ja muud ekstravagantsed esemed, mida külalised saavad fotodel kanda. See lisab peole lõbusust ja spontaansust.
  • Erootilised aksessuaarid: Mõned poissmeeste peod hõlmavad erootilisi aksessuaare, nagu täringumängud, vallatud kostüümid või täiskasvanute mänguasjad. See sõltub peigmehe mugavusest ja soovidest.

 

DIABLO PICANTE'iga täidate oma poissmeeste peod õnne ja lõbuga. Oleme eksperdid seksikate kingituste valdkonnas sünnipäevadeks, poissmeeste pidudeks ja igat tüüpi pidustusteks, mis vajavad vürtsikat puudutust. Oleme olnud seksuaalsete toodete turul üle 15 aasta, et pakkuda väga erilist tootevalikut. See on praktiliselt nähtav 100% täiskasvanute poodides ja on hädavajalik seksiteemalise peo korraldamisel.

7 Tooted