KIIRE TARNE 1-3 päeva - üle 40-eurosele tellimusele TASUTA kogu Euroopa Liidus

Vanuse Kontroll

Vanuse Kontroll

Palun kinnitage, et olete 18-aastane või vanem, et siseneda sellele veebilehele
DIABLO PICANTE - VAGIINA KUJULINE AVAJA
  • DIABLO PICANTE - VAGIINA KUJULINE AVAJA

DIABLO PICANTE - VAGIINA KUJULINE AVAJA

11,57 €
DIABLO PICANTE - VAGIINA KUJULINE AVAJA
DIABLO PICANTE - VAGIINA KUJULINE AVAJA

DIABLO PICANTE - VAGIINA KUJULINE AVAJA

11,57 €
Quantity :
Suuruste Tabel
Kohaletoimetamine
Küsige Küsimus

Hurry! Only 34 Left in Stock!

 

Turvapoliitika

 

Tarnepoliitika

 

Tagastamine

Vibu/vagina kujuga avaja, mis jääb püsti poissmeesteőhtuteks, sünnipäevadeks, pidudeks vői igaks sündmuseks. Naer on garanteeritud.

 

  • Erinevad kujud ja suurused: Avajaid on mitmesuguste kujude ja suurustega. Kőige tavalisemad on kangikujulised őllepudeli avajad. Mőnedel on ka kohandatud kujud vői konkreetseid teemasid, et meeldida erinevatele maitsetele ja eelistustele.
  • Vastupidavad materjalid: Enamik avajaid on valmistatud vastupidavatest materjalidest nagu roostevaba teras, metall, tugev plastik vői puit. See tagab, et nad saavad aja jooksul korduva kasutamise vastu pidada.
  • Lihtne funktsionaalsus: Avaja peamine funktsioon on pudelite avamine ja nad teevad seda tőhusalt ja ilma keerukusteta. Näiteks kangiga őllepudeli avajatel on kang, mis läheb korgi alla ja tőstab selle eemaldamiseks üles.
  • Portatiivsus: Avajad on sageli väikesed ja kaasaskantavad, tehes neist ideaalseks taskus kandmiseks vői vőtmehoidikuna kasutamiseks.

 

Diablo Picante'iga täidad sa oma poissmeesteőhtud őnne ja naeruga. Oleme spetsialiseerunud sensuaalsetele kingitustele sünnipäevadeks, poissmeesteőhtuteks ja igasugusteks sündmusteks, mis vajavad vürtsikat puudutust. Oleme olnud seksuaaltoodete turul üle 15 aasta, et pakkuda väga erilist tootevalikut. See on nähtav praktiliselt 100% täiskasvanute kauplustes ja on hädavajalik seksuaalteemalise peo korraldamisel.

 

34 Tooted