KIIRE TARNE 1-3 päeva - üle 40-eurosele tellimusele TASUTA kogu Euroopa Liidus

Vanuse Kontroll

Vanuse Kontroll

Palun kinnitage, et olete 18-aastane või vanem, et siseneda sellele veebilehele
- PEENISE KUJULINE AVAJA
  • - PEENISE KUJULINE AVAJA

- PEENISE KUJULINE AVAJA

10,26 €
- PEENISE KUJULINE AVAJA
- PEENISE KUJULINE AVAJA

- PEENISE KUJULINE AVAJA

10,26 €
Quantity :
Suuruste Tabel
Kohaletoimetamine
Küsige Küsimus

Hurry! Only 42 Left in Stock!

Toote minimaalne ostukogus on 2 .

 

Turvapoliitika

 

Tarnepoliitika

 

Tagastamine

Pillike/naablikujuline avaja, mis püsib püsti poissmeesteőhtutel, sünnipäevadel, pidudel vői igasugustel üritustel. Naer on garanteeritud.

 

  • Erikuju ja suurused: Avajad on saadaval mitmesuguste kujude ja suurustega. Kőige tavalisemad on kangilaadsete őllepudeliavajad. Mőnedel on ka kohandatud kujud vői konkreetse teema järgi, et meeldida erinevatele maitsetele ja eelistustele.
  • Vastupidavad materjalid: Enamus avajaid on valmistatud vastupidavatest materjalidest nagu roostevaba teras, metall, tugev plastik vői puit. See tagab, et nad suudavad vastu pidada korduvkasutusele ajas.
  • Lihtne funktsionaalsus: Avaja peamine funktsioon on pudelite avamine ning nad teevad seda tőhusalt ja komplikatsioonideta. Näiteks, kangilaadsetel őllepudeliavajatel on kang, mis läheb korgi alla ja tőstab selle eemaldamiseks üles.
  • Liikuvus: Avajad on sageli väikesed ja kaasaskantavad, muutes nad ideaalseks taskus kandmiseks vői vőtmehoidjana kasutamiseks.

 

Koos DIABLO PICANTEiga täidate poissmeesteőhtud őnne ja rőőmuga. Oleme spetsialiseerunud sensuaalsetele kingitustele sünnipäevadeks, poissmeesteőhtuteks ja igasugusteks pidustusteks, mis vajavad vürtsikat puudutust. Oleme olnud seksuaalsete toodete turul üle 15 aasta, et pakkuda väga erilist tootevalikut. Meie tooted on nähtaval praktiliselt 100% täiskasvanute kauplustes ja on hädavajalikud seksuaalteemalise peo korraldamisel.

 

42 Tooted