KIIRE TARNE 1-3 päeva - üle 40-eurosele tellimusele TASUTA kogu Euroopa Liidus

Vanuse Kontroll

Vanuse Kontroll

Palun kinnitage, et olete 18-aastane või vanem, et siseneda sellele veebilehele
- SEKSIKAS NAISTE RAUDPŐLL
  • - SEKSIKAS NAISTE RAUDPŐLL

- SEKSIKAS NAISTE RAUDPŐLL

14,65 €
- SEKSIKAS NAISTE RAUDPŐLL
- SEKSIKAS NAISTE RAUDPŐLL

- SEKSIKAS NAISTE RAUDPŐLL

14,65 €
Quantity :
Suuruste Tabel
Kohaletoimetamine
Küsige Küsimus

Hurry! Only 6 Left in Stock!

 

Turvapoliitika

 

Tarnepoliitika

 

Tagastamine

100% polüestrist pőll, mis on spetsiaalselt loodud pidudeks, on mitmekülgne ja provokatiivne rőivas, mis ühendab lőbu ja erootilised elemendid stiili ja meelelahutuse sulandumisel. See pőll on mőeldud neile, kes soovivad oma sündmustele lisada vürtsikat ja mängulist puudutust, jätmata tähelepanuta mugavust ja funktsionaalsust.


 



  • Kvaliteetne materjal: See pőll on valmistatud kvaliteetsest materjalist. Valmistatud kvaliteetsest polüestrist, tagades samal ajal elegantse välimuse ja pehme puudutuse. Polüester on vastupidav ja vastupidav materjal, nii et see pőll saadab teid arvukatele pidudele, säilitades samas oma veetluse.
  • Lőbusad illustratsioonid: Pőll on kaunistatud lőbusate ja mänguliste illustratsioonidega, mis lisavad igale sündmusele huumoripriisi. Vőite oodata naljakaid kujundusi, rőőmsaid tegelasi ja pidulikke elemente, mis panevad teie külalisi naerma ja loovad teie sündmusele piduliku meeleolu.
  • Erotilised illustratsioonid: See pőll sisaldab samuti erootilisi illustratsioone, mis on kavandatud peenel ja vihjataval moel, et lisada peole sensuaalset ja provokatiivset elementi. Need illustratsioonid vőivad ulatuda kergest vihjest julgemate kujutlusteni, kőik oleneb teie eelistustest ja peo meeleolust.
  • Mugav istuvus: Pőllul on mugav istuvus, kaelarihm ja reguleeritav vöö, mis vőimaldab teil seda oma kehale kohandada, et tunneksite end kogu sündmuse vältel mugavalt ja turvaliselt.
  • Funktsionaalsus: Vaatamata selle provokatiivsele välimusele on see pőll funktsionaalne ja praktiline.

 


Fantastiline pőll lőbusate illustratsioonide ja erootiliste piltidega, väga lőbus kingitusena andmiseks, et elavdada teie pidusid ja isegi kokata, et üllatada oma partnerit ja sőpru. 100% polüester, väga hea kangas, pestav.

6 Tooted