KIIRE TARNE 1-3 päeva - üle 40-eurosele tellimusele TASUTA kogu Euroopa Liidus

Vanuse Kontroll

Vanuse Kontroll

Palun kinnitage, et olete 18-aastane või vanem, et siseneda sellele veebilehele
DIABLO PICANTE - NAISTE BIKINI ESILIIST
  • DIABLO PICANTE - NAISTE BIKINI ESILIIST

DIABLO PICANTE - NAISTE BIKINI ESILIIST

14,65 €
DIABLO PICANTE - NAISTE BIKINI ESILIIST
DIABLO PICANTE - NAISTE BIKINI ESILIIST

DIABLO PICANTE - NAISTE BIKINI ESILIIST

14,65 €
Quantity :
Suuruste Tabel
Kohaletoimetamine
Küsige Küsimus

Hurry! Only 2 Left in Stock!

Viimased tooted laos

 

Turvapoliitika

 

Tarnepoliitika

 

Tagastamine

100% polüestrist esiletõstetud põll, mis on spetsiaalselt disainitud pidudeks, on mitmekülgne ja provokatiivne rõivas, mis ühendab stiili ja lõbu fusionis lõbu ja erootiliste elementidega. See põll on loodud neile, kes soovivad lisada vürtsika ja mängulise puudutuse oma sündmustele, jätmata tähelepanuta mugavust ja funktsionaalsust.

 

  • Kõrge kvaliteediga materjal: See põll on valmistatud kõrgekvaliteedilisest materjalist. Valmistatud kõrgekvaliteedilisest polüestrist, tagades samal ajal elegantse välimuse ja pehme puudutuse. Polüester on vastupidav ja vastupidav materjal, nii et see põll saadab teid arvukatele pidudele, ilma et kaotaks oma võlu.
  • Lõbusad illustratsioonid: Põll on kaunistatud lõbusate ja mänguliste illustratsioonidega, mis lisavad igale sündmusele huumoripuudutuse. Võite oodata naljakaid disaine, rõõmsaid tegelasi ja pidulikke elemente, mis panevad teie külalisi naerma ja loovad teie sündmusele piduliku meeleolu.
  • Erootilised illustratsioonid: See põll sisaldab ka erootilisi illustratsioone, mis on kavandatud peenelt ja sugestiivselt, et lisada peole sensuaalne ja provokatiivne element. Need illustratsioonid võivad ulatuda kergest vihjest julgemate kujutlusteni, kõik sõltuvalt teie eelistustest ja peo meeleolust.
  • Mugav istuvus: Põllul on mugav istuvus, kaelarihm ja reguleeritav vöö, võimaldades teil seda oma kehaga kohandada, et tunneksite end sündmuse ajal mugavalt ja turvaliselt.
  • Funktsionaalsus: Vaatamata provokatiivsele välimusele on see põll funktsionaalne ja praktiline.

 

Fantaastiline põll lõbusate illustratsioonide ja erootiliste piltidega, väga lõbus kingitusena anda, elavdada oma pidusid ja isegi kokata, et üllatada oma partnerit ja sõpru. 100% polüester, väga hea kangas, pestav.

2 Tooted