KIIRE TARNE 1-3 päeva - üle 40-eurosele tellimusele TASUTA kogu Euroopa Liidus

Vanuse Kontroll

Vanuse Kontroll

Palun kinnitage, et olete 18-aastane või vanem, et siseneda sellele veebilehele
DIABLO PICANTE - NAISTE EROTILINE DIEEDIAPRON
  • DIABLO PICANTE - NAISTE EROTILINE DIEEDIAPRON

DIABLO PICANTE - NAISTE EROTILINE DIEEDIAPRON

16,47 €
DIABLO PICANTE - NAISTE EROTILINE DIEEDIAPRON
DIABLO PICANTE - NAISTE EROTILINE DIEEDIAPRON

DIABLO PICANTE - NAISTE EROTILINE DIEEDIAPRON

16,47 €
Quantity :
Suuruste Tabel
Kohaletoimetamine
Küsige Küsimus

Hurry! Only 2 Left in Stock!

Viimased tooted laos

 

Turvapoliitika

 

Tarnepoliitika

 

Tagastamine

100% polüestrist esiletõstetud põll, mis on spetsiaalselt loodud pidudeks, on mitmekülgne ja provokatiivne rõivas, mis ühendab stiili ja lõbu sulandiks. See põll on loodud neile, kes soovivad lisada vürtsika ja mängulise puudutuse oma sündmustele, jätmata tähelepanuta mugavust ja funktsionaalsust.

 

  • Kõrgekvaliteediline materjal: See põll on valmistatud kvaliteetsest materjalist. Valmistatud kvaliteetsest polüestrist, tagades samal ajal elegantse välimuse ja pehme puudutuse. Polüester on vastupidav ja vastupidav materjal, seega saadab see põll sind paljudel pidudel, kartmata oma veetlust kaotada.
  • Lõbusad illustratsioonid: Põll on kaunistatud lõbusate ja mänguliste illustratsioonidega, mis lisavad igale sündmusele huumori puudutuse. Oodata võib koomilisi kujundusi, rõõmsameelseid tegelasi ja pidulikke elemente, mis panevad teie külalised naerma ja seavad teie sündmusele piduliku meeleolu.
  • Erotilised illustratsioonid: See põll sisaldab ka erotilisi illustratsioone, mis on kujundatud peene ja sugestiivsena, et lisada peole sensuaalne ja provokatiivne element. Need illustratsioonid võivad ulatuda kergest vihjest julgemate kujutisteni, kõik sõltuvalt teie eelistustest ja peo meeleolust.
  • Mugav istuvus: Põllul on mugav istuvus, kaelarihmad ja reguleeritavad vööd, võimaldades teil seda keha järgi kohandada, nii et tunnete end kogu sündmuse vältel mugavalt ja turvaliselt.
  • Funktsionaalsus: Vaatamata provokatiivsele välimusele on see põll funktsionaalne ja praktiline.

 

Fantaastiline põll lõbusate illustratsioonide ja erootiliste piltidega, väga lõbus kingitusena anda, elavdada oma pidusid ja isegi kokata, et üllatada oma partnerit ja sõpru. 100% polüester, väga hea kangas, pestav.

2 Tooted