KIIRE TARNE 1-3 päeva - üle 40-eurosele tellimusele TASUTA kogu Euroopa Liidus

Vanuse Kontroll

Vanuse Kontroll

Palun kinnitage, et olete 18-aastane või vanem, et siseneda sellele veebilehele
DIABLO PICANTE - MEESTE EROTILINE DIEETI ESILIIST
  • DIABLO PICANTE - MEESTE EROTILINE DIEETI ESILIIST

DIABLO PICANTE - MEESTE EROTILINE DIEETI ESILIIST

16,47 €
DIABLO PICANTE - MEESTE EROTILINE DIEETI ESILIIST
DIABLO PICANTE - MEESTE EROTILINE DIEETI ESILIIST

DIABLO PICANTE - MEESTE EROTILINE DIEETI ESILIIST

16,47 €
Quantity :
Suuruste Tabel
Kohaletoimetamine
Küsige Küsimus

Hurry! Only 2 Left in Stock!

Viimased tooted laos

 

Turvapoliitika

 

Tarnepoliitika

 

Tagastamine

100% polüestrist põll, loodud eriti pidude jaoks, on mitmekülgne ja provokatiivne rõivas, mis ühendab stiili ja lõbu sulandiks stiili ja lõbu. See põll on mõeldud neile, kes soovivad oma sündmustele lisada vürtsikat ja mängulist puudutust, kartmata mugavust ja funktsionaalsust.

 

  • Kõrgekvaliteediline materjal: See põll on valmistatud kõrgekvaliteedilisest materjalist. Valmistatud kvaliteetsest polüestrist, tagades samal ajal elegantse väljanägemise ja pehme puudutuse. Polüester on vastupidav ja vastupidav materjal, nii et see põll saadab teid arvukatele pidudele, kaotamata seejuures oma võlu.
  • Lõbusad illustratsioonid: Põll on kaunistatud lõbusate ja mänguliste illustratsioonidega, mis lisavad igale sündmusele huumori puudutuse. Võite oodata koomilisi disaine, rõõmsaid karaktereid ja pidulikke elemente, mis panevad teie külalisi naerma ja loovad teie sündmusele piduliku meeleolu.
  • Erotilised illustratsioonid: See põll sisaldab ka erootilisi illustratsioone, mis on kujundatud peenel ja vihjaval moel, et lisada peole sensuaalne ja provokatiivne element. Need illustratsioonid võivad ulatuda kergest vihjest julgemate kujutisteni, kõik sõltub teie eelistustest ja peo meeleolust.
  • Mugav istuvus: Põllul on mugav istuvus, kaelarihmas ja reguleeritav vöö, mis võimaldab teil seda kehale kohandada, nii et tunnete end mugavalt ja turvaliselt kogu sündmuse vältel.
  • Funktsionaalsus: Vaatamata provokatiivsele välimusele on see põll funktsionaalne ja praktiline.

 

Fantastiline põll lõbusate illustratsioonide ja erootiliste piltidega, väga lõbus kingitusena anda, elavdada teie pidusid ja isegi kokata, et üllatada oma partnerit ja sõpru. 100% polüester, väga hea kangas, pestav.

2 Tooted