KIIRE TARNE 1-3 päeva - üle 40-eurosele tellimusele TASUTA kogu Euroopa Liidus

Vanuse Kontroll

Vanuse Kontroll

Palun kinnitage, et olete 18-aastane või vanem, et siseneda sellele veebilehele
ANAL FANTASY ELITE COLLECTION RECHARGEABLE ASS-GASM PRO
  • ANAL FANTASY ELITE COLLECTION RECHARGEABLE ASS-GASM PRO
  • ANAL FANTASY ELITE COLLECTION RECHARGEABLE ASS-GASM PRO
  • ANAL FANTASY ELITE COLLECTION RECHARGEABLE ASS-GASM PRO

ANAL FANTASY ELITE COLLECTION RECHARGEABLE ASS-GASM PRO

ANAL FANTASY ELITE KOLLEKTSIOON TAASLAETAV ASS-GASM PRO
ANAL FANTASY ELITE COLLECTION RECHARGEABLE ASS-GASM PRO

ANAL FANTASY ELITE COLLECTION RECHARGEABLE ASS-GASM PRO

Quantity :
Suuruste Tabel
Kohaletoimetamine
Küsige Küsimus

Hurry! Only 1 Left in Stock!

Viimased tooted laos

 

Turvapoliitika

 

Tarnepoliitika

 

Tagastamine

Kui soovite viia oma anaalmängud järgmisele tasemele, on Anal Fantasy® Elite kollektsioon esmaklassiline valik kõrgekvaliteediliseks anaalärrituseks ja eesnäärme mängimiseks. Elite Silicone™ poolt valmistatud ultra-hügieenilisest materjalist on Elite kollektsioon kehasõbralik, ftalaadivaba, lateksivaba ja mõeldud intensiivseks mängimiseks. Kasutades uusimat USB-laetavat tehnoloogiat, on Elite kollektsiooni pistikud ja sondid ergonoomiliselt kujundatud maksimaalse mugavuse ja garanteeritud rahulolu saavutamiseks. Ideaalne igale soole, unisex kollektsioon on täis uskumatuid funktsioone, mis pakuvad uskumatuid naudinguid ja plahvatusohtlikke tulemusi!

  • Duplikaatge oma naudingut - mitmekülgne stimulaator töötab nii peenisrõngana kui ka eesnäärme pulgana.
  • Ultra-hügieeniline Elite Silicone - uskumatult sile, kehasõbralik, ftalaadivaba, lateksivaba ja soojeneb kehatemperatuurini.
  • USB-laetav - valmis, kui sina oled! Lihtsalt ja mugavalt laetav, pakkudes tunde naudingut.
  • Aseta surve esinemisraskustele - superelastsete rõngaste abil on võimalik säilitada tugevaid erektsioone.
  • Ergonoomiline disain - konstrueeritud säilitamaks tugevaid erektsioone ja pakkuma plahvatusohtlikke tulemusi.
  • Pikkus: 4.5 tolli - (114 mm)
  • Laius: 1.2 tolli - (30 mm)
  • Sisestatav pikkus: 3.7 tolli - (94 mm)
  • Sisemine läbimõõt: 1.6 tolli - (41 mm)
  • Kaal: 3.5 untsi (99.22 grammi)

Meie enimmüüdud Ass-Gasm Peenisrõngas on nüüd saadaval võimsa laetava versioonina! Naudi kõige plahvatusohtlikumaid ejakulatsioone kunagi koos Ass-Gasm Laetava Pro-ga. Valmistatud täielikult meie siidise-sileda Elite Silicone™-st, see kantav pistik toimib ka esinemisparandava peenisrõngana, võimaldades kandjal ejakulatsiooni pikendada ja lõbu pikendada, samal ajal nautides uskumatut eesnäärme stimulatsiooni.

Analmängu võti on seda teha aeglaselt! Anaalse tungimise katsed enne, kui olete korralikult erutatud, võivad olla ebameeldivad, seega lubage endal lõõgastuda, et kogeda naudingut. Sõrmemäng on suurepärane viis päraku lõdvestamiseks, nii et kasutage kaasasolevat sõrmekaitset piirkonna masseerimiseks. Pärak ja pärasool ei oma loomulikku määrimissüsteemi nagu tupe, seega kasutage ohtralt kaasasolevat Moist® Anal Lube'i hõõrdumise vähendamiseks ja naudingu suurendamiseks.

Rechargeable Ass-Gasm Pro-ga teie tagumikus ja rõngas tihedalt ümber teie peenist, jääte kõvemaks ja tugevamaks kui kunagi varem! Superelastne silikoonist peenisrõngas avaldab survet esinemisraskustele, säilitades kindlad erektsioonid, mis kestavad ja kestavad! Ümmargune, sile pea muudab sisestamise ja väljavõtmise lihtsaks, samal ajal kui õhuke, kooniline vars tagab, et pulk püsib paigal teie põskede vahel, kui tegevus kuumeneb. Asetage rõngas oma peenise ja munandite põhja ning kandke seda kogu päeva pikkuseks kestva lõbu ja hiiglaslike, võimsate ejakulatsioonide jaoks! Nupule vajutamisega pakub võimas Jaapani mootor uskumatuid vibratsioone täpselt seal, kus te neid kõige rohkem soovite. Proovige seda duši või spaas, et muuta vanniaeg naudingute ajaks!

  • Meie ultra-hügieeniline Elite Silicone™ on ftalaadivaba, hüpoallergeenne ja erakordselt paindlik. Pärast lõbu on koristamine lihtne koos kaasasoleva Refresh® Toy Cleaner'i ja sooja veega.
  • Rechargeable Ass-Gasm Pro-ga te ei pea kunagi muretsema patareide pärast! Lihtsalt ühendage USB-juhe pistikupessa ja saate iga 1,5-tunnise laadimisajaga nautida 2 tundi lõbu.
  • 10 FUNKTSIOONI: lihtne ühe nupuvajutusega juhtimine võimaldab teil läbi kerida vibratsioonifunktsioonide.

 

1 Ühik

Andmed

Materjal
Silikoon
Omadused
Hüpoallergeenne
Laetav
Lateksivaba
Phalatosevaba