KIIRE TARNE 1-3 päeva - üle 40-eurosele tellimusele TASUTA kogu Euroopa Liidus

Vanuse Kontroll

Vanuse Kontroll

Palun kinnitage, et olete 18-aastane või vanem, et siseneda sellele veebilehele
ECOPACK 6 ÜHIKUST – BLACKSILVER CAMERON BLACK TAASLAETAV RING
  • ECOPACK 6 ÜHIKUST – BLACKSILVER CAMERON BLACK TAASLAETAV RING

ECOPACK 6 ÜHIKUST – BLACKSILVER CAMERON BLACK TAASLAETAV RING

241,68 €
ECOPACK 6 ÜHIKUST – BLACKSILVER CAMERON TAASLAETAV VIBRATORIRING, MUST
ECOPACK 6 ÜHIKUST – BLACKSILVER CAMERON BLACK TAASLAETAV RING

ECOPACK 6 ÜHIKUST – BLACKSILVER CAMERON BLACK TAASLAETAV RING

241,68 €
Värvus :
Quantity :
Suuruste Tabel
Kohaletoimetamine
Küsige Küsimus
Otsas

 

Turvapoliitika

 

Tarnepoliitika

 

Tagastamine

Siin on eriti magus kingitus teie parimale sõbrale! See imeline meestele mõeldud stimulaator on maskeeritud peeniserõngaks ja soovib teie südame tundeid magusamaks muuta. Musta ja hõbedase rõngaga saate oma naudingut täielikult suurendada ning pakkuda endale ja oma armsamale kihelust tekitavaid stiimuleid. Selle siidise-sileda, sügavmusta pinnaga, mis on valmistatud meditsiinilisest silikoonist, viib musta ja hõbedane teid sensuaalsesse ekstaasi kohe, kui selle selga panete. Rõngas venib meeldivalt ja seetõttu kohandub kõigile suurustele, et mahutada ja pakkuda naudingut teie peenisele.

  • Maksimaalne nauding nii temale kui ka talle. Pikenenud armumäng pakub mõlemale partnerile sensuaalseid hetki! '

Fantastiline vibreeriv rõngas paaridele mängimiseks. Sellel on 10 erinevat vibratsioonitüüpi ja kaks rütmilist režiimi, mis suurendavad mõlema naudingut. See võib töötada kuni 60 minutit.

EREGTSIOONI TÕHUSTAJA

Cameron leiab kasutust vastastikuses armumängus ja toob mõlemale õnne. See suurendab orgasmide intensiivsust tänu täiuslikule sobivusele peenisele, tõhusalt viivitab ejakulatsiooni ning annab teile maksimaalse vastupidavuse lisaks kindlale ja kõvale erektsioonile, mis teeb teid õnnelikuks! Lisaks on suure alaga kliitoristimulaator lai ja stimuleerib teie naudingupärlit nupuvajutusega 10 intensiivse vibratsioonirežiimi abil. Hellitage oma seksi sügavate vibratsioonidega ja viige end kliimaksini.

Ja see pole veel kõik: tänu veekindlale viimistlusele ei lõpe lõbu duši all ujuvatele merineitsidele ja meestele! Või mis oleks kontsert kurrutava stimulatsiooniga romantilise vanni osana kahele...?

ANDKE TALLE VÕIM!

Musta ja hõbedase rõnga on varustatud integreeritud akudega ja seda saab seetõttu keskkonnasõbralikult laadida. Kaasasolevat USB-magnetlaadimiskaablit saab vajadusel täiendada standardse 5V toiteadapteriga.

VEEL ROHKEM LÕBU MÄÄRDEAINETEGA

Maksimaalse sujuva naudingu saavutamiseks kasutage alati peeniserõngast koos ühe Waterfeel'i originaalse veepõhise määrdeainega, mis on ideaalselt tootele sobitatud. See muudab teie kogemuse märjaks ja intensiivseks ning lisab lisavariatsiooni. Neid on saadaval mitmesugustes variantides, sealhulgas soojendava toimega. Vegan veepõhine koostis on materjalile õrn ja hoiab teie rõnga siidise mati pinnaga mõnusalt siledana.

MATERJAL JA HOOLDUS

Rõngas on valmistatud siidise-siledast meditsiinilisest silikoonist. Toote saab kergesti puhastada veidi seebi ja sooja veega. Veidi desinfitseeriva mänguasja puhastusvahendiga saate tagada eriti põhjaliku hügieeni kõigis aspektides, ideaalis koos Waterfeel'i täiuslikult kooskõlastatud desinfitseeriva pihustiga.

  • 100% meditsiiniline silikoonist vibreeriv rõngas
  • Võimas mootor,
  • Eemaldatav kuul
  • USB-laetav. Magnetlaadimine
  • 10 vibratsioonirežiimi
  • Veniv silikoon
  • Võimas stimulatsioon
  • 100% veekindel, sobib duši või spaaga
  • Ohutu kehale, ftalaadivaba
  • Läbimõõt: 3,5 cm kuni 8,6 cm
  • 1-aastane garantii
  • PAKEND 5 + 1 TASUTA

Tõeliselt naudingut pakkuv seks paaridele on nüüd võimalik koos Cameroniga.

Andmed

Materjal
Silikoon
Omadused
Phalatosevaba
Veekindel